מזונות מתועשים פוגעים בבריאות שלנו.
היינו רוצים לאכול בריא יותר. אבל מה מכינים? האם זה ידרוש התעסקות ממושכת עם נושא הבישול והשקעת זמן שאין לנו?
בהרצאה נלמד להכין ולהבין את היתרונות שבמאכלים קלים, יצירתיים ומזינים כגון שוקולד תוצרת בית, גלידות שייקים בריאים וממרחים שונים.
חשיבותן של הרצאות לעובדים גדול מאוד והן מהוות בסיס חשוב לידע ולהקניית הרגלים חדשים לעובדי הארגון, בסיס זה מייצר עובדים מרוכזים יותר, בריאים יותר וכפועל יוצא מכך, גידול בתפוקות.